Дубенчанин проведе у в'язниці 9 років за вбивство вітчима

23.12.2020 19:12   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Рівненська обласна прокуратура

Трагедія сталася на початку червня 2019 року. Молодик наніс своєму вітчиму два удари кулаком в область грудей. Мотивом убивства була особиста неприязнь до вітчима.

Погодившись із позицією публічного обвинувачення, яке підтримали  прокурори Дубенської місцевої прокуратури, вироком Здолбунівського районного суду до 9 років позбавлення волі засуджено 30-річного жителя м. Дубно за умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено та під час судового розгляду прокурором доведено, що на початку червня минулого року у селі Турковичі, Дубенського району, молодий чоловік, на ґрунті особистої неприязні, умисно наніс своєму вітчиму кулаком два удари в область грудей.

Завдані тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям і потерпілий помер на місці. Обвинувачений закопав тіло померлого у лісопосадці одного з сіл Дубенського району, частину речових доказів викинув у річку, а частину спалив у печі.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав частково, пояснивши, що не хотів вбивати вітчима, а вдарив тому, що чоловік вчиняв домашнє насильство, бив і знущався з його матері.

Згідно з вироком суду найближчі 9 років засуджений проведе в ізоляції від суспільства. 

На даний час вирок суду законної сили ще не набрав.

За матеріалами Рівненської обласної прокуратури


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненська обласна прокуратура