На Буковині виявили фальсифіковане масло

17.01.2021 15:14   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У 15 зразках встановили невідповідність виробництва солодковершкового масла.

У Чернівецькій області фахівці Держпродспоживслужби виявили факти фальсифікації масла. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.
 
За повідомленням ГО Громадський контроль захисту прав споживачів» в рамках масмедійного проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» встановили факти невідповідності виробництва обігу масла солодко вершкового операторами ринку: ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Еней», ТОВ «Фірма АПРЕЛЬ», ПП «Земледух В.Т.», ТОВ «Іва – Арт», ТОВ «Городенківський сирзавод», ТОВ «Інтер – мол», ТОВ «Терен – Про», ВАТ «Турківський молокозавод», ТОВ «Гранд Молпродукти», ТДВ «Яготинський мол завод, Золотоніський маслоробний комбінат», ПП «Рось» філія «Роменський молочний комбінат», ТОВ «Мілкіленд – Україна».
 
 
 Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, - йдеться в повідомленні. 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews