На Буковині невідомий збив на смерть жінку та втік з місця пригоди

19.01.2021 09:15   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Поліція розшукує очевиців смертельної ДТП.

18 січня о 17:50 до поліції Чернівецького області надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги в селищі Берегомет Вижницького району лежить труп невідомої жінки, яка могла загинути внаслідок ДТП. Про це повідомляє відділ комунікації поліції.
 
Співробітники Ситуаційного відділу обласного управління Нацполіції скерували за вказаною адресою слідчо-оперативні групи ГУНП і Вижницького районного відділу поліції, а також екіпаж швидкої медичної допомоги.
 
Під час огляду місця події та тіла померлої правоохоронці попередньо з’ясували, що жінка могла загинути внаслідок наїзду транспортного засобу. Поліцейські встановили особу жінки – 54-річної жительки села Вовчинець.
 
На місці дорожньо-транспортної пригоди співробітники поліції проводять першочергові слідчо-розшукові дії для з’ясування всіх обставин і встановлення осіб, причетних до загибелі жінки.
 
 
Слідчі поліції вирішують питання внесення відомостей про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews