У Чернівцях врятували чоловіка від обмороження

19.01.2021 19:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Лікарі оглянули потерпілого та встановили діагноз обмороження стоп та пальців нижніх кінцівок І ступеня.
 
Минулої доби у Чернівецькій області зафіксовано випадок обмороження. До хірургічного відділення Кіцманської центральної районної лікарні госпіталізували 56-річного чоловіка. Лікарі оглянули потерпілого та встановили діагноз обмороження стоп та пальців нижніх кінцівок І ступеня. На даний час чоловік перебуває у лікувальному закладі.
 
У зв’язку з цим рятувальники нагадують громадянам про важливість дотримання простих правил, які допоможуть запобігти небажаним переохолодженням в зимовий період.
 
По-перше, завжди одягайтеся тепло і відповідно до погоди. Верхній одяг краще носіть непромокаючий, а вбрання підбирайте так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло. Не взувайте тісного взуття – якщо під час руху нога у черевику постійно буде в одному положенні, це призведе до оніміння стопи і обмороження. Перед виходом на вулицю у прохолодну погоду завжди одягайте рукавиці.
 
При перших ознаках обмороження негайно звертайтеся до лікувального закладу за кваліфікованою медичною допомогою.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews