Буковинці знову вийшли на протест під Чернівецькою ОДА

25.01.2021 15:55   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Протестувальниця з Кіцманщини розповіла, як важко доводиться людям після підняття цін на газ.

Сьогодні, 25 січня, під стінами Чернівецької обласної державної адміністрації на мирний протест зібрались буковинці, які вимагають знизити ціни на газ. Люди вийшли на мітинг з плакатами у руках "Не плати, бо вб'є", "Задихнись, але заплати", "Ні тарифному геноциду".

Протестувальниця з Кіцманщини розповіла, як важко доводиться людям після підняття цін на газ. Каже, що у сусідів трійко маленьких діток постійно ходять в будинку у верхній одежу, адже доводиться економити. Я приїхала з Кіцманського району сказати що наші люди бідні, а через цей газ взагалі ледве виживають.

У моїх сусідів троє маленьких дітей, вони в курточках ходять в хаті весь час. Сплять у светриках та у халатиках, бо люди економлять на всьому. Люди не мають за що купити цукерку тій дитині, не мають за що купити мандаринку. Всі сусіди збиралися тій родині купляли все. Батько залишився без роботи, бо не було чим їхати туди. А плюс зараз ще й газ. Родини як і село у нас просто виживають,- розповідає буковинка.

Також відомо, що сьогодні вранці у селі Оршівці, в Берегометі та Неполоківцях люди перекрили дорогу.

Джерело promin.cv.ua


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews