Стріляли посеред білого дня: у Чернівцях двоє невідомих напали на людей (відео)

28.01.2021 20:10   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Внаслідок нападу двоє чернівчан отримали вогнепальні поранення.

Сьогодні, 28 січня, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що в Чернівцях на проспекті Незалежності виник конфлікт між водіями двох транспортних засобів. 
 
Зі слів заявника, під час інциденту кермувальник мікроавтобуса «Opel Vivaro» та двоє його пасажирів завдали тілесні ушкодження водію і пасажиру автомобіля «Ford Focus» та втекли в невідомому напрямку.
 
За вказаною адресою виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, Чернівецького районного управління поліції, оперативники Управління карного розшуку ГУНП, слідчо-оперативні групи ГУНП і територіального підрозділу поліції та експерти-криміналісти. Наразі поліцейські здійснюють огляд місця події, опитують учасників і очевидців конфлікту й встановлюють всі обставини.
 
Попередньо, правоохоронці з’ясували, що під час інциденту зловмисники застосували дерев’яні палиці та зброю невстановленого зразка. Внаслідок нападу постраждали двоє чернівчан, віком 25 і 38 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до лікарні й діагностували в них травми ніг і голови.
null
 
Слідчі поліції вирішують питання внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
 
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews