На Буковині дворічна дівчинка отримала важкі опіки через хімічну речовину

11.02.2021 08:52   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Зараз дитина перебуває в реанімації - стан важкий.

У Чернівецькій області, вчора, 9 лютого, дворічна дитина випила агресивну хімічну речовину та отримала важкі опіки гортані та глотки. Дитина потрапила в лікарню в досить важкому стані.

За її життя боролися фахівці не тільки дитячої лікарні, а й з інших медичних закладів.

Про це журналістам "Чернівецького променя" розповів генеральний директор КНП «Міська дитяча клінічна лікарня» міста Чернівці Сергій Сторожук.

Також він наголосив, що стан у дитини в цілому оцінюється як важкий, але загрози життю немає.

Лікарі надають допомогу, викликали спеціалістів, котрі додатково продіагностували з інших медичних закладів. Наша задача протриматись 2-3 тижня, щоб з дитиною все було добре, а далі цим займуться спеціалісти по цих питаннях. Безпосередньо, загрози життю малятка зараз немає, - розповів Сергій Сторожук.

Що саме викликало таку реакцію організму лікарі не кажуть, запевняють, це справа батьків. Але залишати дітей без нагляду не потрібно, а такі небезпечні предмети варто прибрати. Справу за фактом отруєння дитини передадуть до поліції.- пише "Чернівецький промінь".


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews