COVID-19 на Буковині. Кількість заражених за добу стрімко зросла

13.02.2021 11:53   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

На Буковині 12 лютого офіційно підтверджено 384 випадки зараження коронавірусом. Усього лабораторний центр опрацював 1034 зразки. Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

– Така велика цифра уперше за довгий час. Втім, «вибухнуло» сьогодні у тих районах, де ми останні два тижні фіксували зростання захворюваності. Це місто Чернівці, Сторожинеччина, Кіцманщина та Заставнівщина. Медична система області готова реагувати на виклики. Сьогодні ми вже розгорнули 40 додаткових ліжок у госпітальних базах Чернівців. Збільшується також кількість недужих дітей та працівників у закладах освіти – школах і дитсадках. Зараз маємо 77 хворих вчителів, вихователів та осіб технічного персоналу та 81 дитину. І це майже удвічі більше, ніж було минулого тижня, - зазначив голова ОДА.

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала деяким територіальним громадам Чернівецького району скликати у себе засідання місцевих комісій ТЕБ та НС і ухвалити рішення про перехід шкіл на дистанційне навчання. 

Загальна чисельність інфікованих в області від першого встановленого випадку складає 48301 особу. Недугу зуміли побороти вже 42379 наших краян.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews