У Чернівцях невідомий замінував крамницю: поліція розшукує зловмисника

27.02.2021 09:29   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Виїхавши на повідомлення про замінування, правоохоронці з’ясували, що отримана інформація не відповідає дійсності. Наразі поліцейські вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Анонімне повідомлення про замінування крамниці на вулиці Головній у Чернівцях надійшло до поліції 27 лютого приблизно о 1 годині ночі.

Для перевірки інформації за вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та вибухотехнічна служба обласного управління Нацполіції.

Поліцейські обстежили приміщення крамниці та прилеглу територію, однак будь-яких вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили. Вже невдовзі заклад продовжив свою роботу.

Правоохоронці нагадують, що неправдиве повідомлення про замінування має ознаки злочину, передбаченого статтею 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. За такі дії чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 8 років.

Співробітники поліції здійснюють всі необхідні слідчо-розшукові дії для встановлення особи, причетної до вказаного кримінального правопорушення.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews