Понад 200 км доріг відремонтують на Тернопільщині

03.03.2021 20:49   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернопільській  області цьогоріч заплановано відремонтувати понад 200 км доріг державного значення. На ремонтні роботи передбачено більше як 1 млрд грн. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Тернопільської області.

Пріоритетно дорогою цьогоріч є М-30, яка з'єднає Захід та Схід України. У Тернопільській області ділянка майбутнього автошляху проходить від меж Івано-Франківщини та Хмельниччини через Тернопіль. Від обласного центру до межі Хмельницької області її лагодили 2018 року. А от від Тернополя через місто Бережани до меж Івано-Франківської області цей автошлях не знав ремонту ще з 1990-х років. У 2021 році цей маршрут буде відновлено повністю. З компанією Onur, яка перемогла тендер, уже підписали договір.

Також, як повідомляють в САД, в області запланований ремонт шляхопроводів. Виділяють таких 5 ключових об’єктів: міст у Струсові на дорозі Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль; міст у Лисівцях на дорозі Р-24 Татарів – Косів – Коломия – Кам’янець Подільський; шляхопровід на Обході Тернополя, дорозі Р-41 над залізничною колією.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews