В Україні почалася третя хвиля коронавірусної епідемії

04.03.2021 16:09   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

За словами прем`єр-міністра України Дениса Шмигаля, в Україні вже розпочалась третя хвиля захворюваності на коронавірус, тому слід не виключати можливість введення локдауну.

В Україні розпочалася третя хвиля епідемії коронавірусної хвороби COVID-19. Про це заявив під час пресконференції Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, пише видання УНН.

Також Прем‘єр-міністр додав, що цифри, які ростуть кожного дня, дають чітке розуміння того, що третя хвиля епідемії вже в Україні.

На жаль, треба констатувати, що почалася третя хвиля епідемії в Україні. Це також цифри, статистика, яку ми бачимо. Не можливо інтерпретувати по-іншому. Потрібно бути свідомими - почалася третя хвиля пандемії коронавірусу в Україні", - сказав Шмигаль.

 

За його словами, якщо ситуація буде погіршуватися й медицина буде не справлятися, то, скоріш за все, не буде іншого виходу, ніж запровадження жорсткого карантину.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews