Прикордонники Буковини затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до ЄС

04.03.2021 16:30   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Охоронці кордону завадили двом правопорушникам потрапити до Європейського союзу. Одного правопорушника затримали прикордонники Львівського загону, іншого – прикордонники з Буковини.

 
У першому випадку, прикордонним нарядом відділення «Мшанець» біля державного кордону з Польщею було зупинено автомобіль «Тойота», у якому слідували двоє осіб. Водієм даного авто був наш співвітчизник, а пасажир виявився громадянином Туреччини. В ході додаткової перевірки охоронцями кордону було встановлено, що іноземець мав намір потрапити до ЄС у незаконний спосіб. А от до України він потрапив цілком легально – кілька діб тому назад прилетів до аеропорту «Бориспіль».
 
Іншого порушника кордону, близько четвертої ранку, затримали прикордонники відділу «Селятин», що у Чернівецькій області. Чоловіка, який не мав при собі документів і зазначив, що є громадянином України, прикордонники буквально зняли з інженерної споруди, яку той намагався подолати на шляху до Румунії.
Порушників було доставлено до прикордонних підрозділів для встановлення усіх обставини правопорушення та складання матеріалів за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».
 
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews