Заставнівська ЦРЛ готова приймати хворих на COVID з Чернівців

04.03.2021 19:16   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Наразі у всіх відділеннях лікарні є централізована подача кисню.

Заставнівська центральна районна лікарня за потреби прийматиме хворих на COVID-19 із територіальних громад Кіцманщини та Чернівців.
Чи готовий заклад працювати із такими хворими, перевірила заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак.

– Вільні місця у медичних закладах на цих територіях вичерпуються, тож ми готуємося змінити маршрути пацієнтів таким чином, щоб використовувати ліжковий фонд Заставнівської ЦРЛ для допомоги недужим на коронавірус, – пояснила Наталія Гусак.

Наразі у всіх відділеннях лікарні є централізована подача кисню. Крім того, встановлюють кисневу станцію, щоб мати декілька альтернативних джерел транспортування кисню, - пише "Чернівецький промінь".

Заступниця голови ОДА поспілкувалася з працівниками закладу щодо готовності працювати у командах для надання допомоги пацієнтам із COVID-19. Вони також обговорили особливості вакцинації від коронавірусу. Наталія Гусак наголосила, медикам варто робити щеплення та власним прикладом демонструвати, що імунізація – це безпечно та ефективно.
Лише вакцинація зможе зупинити ковід, - наголосила Наталія Гусак.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews