Як після 7 березня дістатися потягом з Чернівців до Києва

05.03.2021 08:45   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо «червоних» карантинних зон, Укрзалізниця з 7 до 12 березня (з можливістю подовження до кінця дії посиленого карантину) призупинить продаж квитків до Чернівецької та Житомирської областей.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради. Також буде обмежена висадка та посадка пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 7 березня включно. За інформацією АТ “Укрзалізниця” до 6 березня включно всі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод дістатися до місця призначення залізницею. Також обмеження не стосуватимуться пасажирів, чиї рейси розпочнуться до 00:00 7 березня та завершаться вже під час дії обмежень.

Укрзалізниця уважно стежить за ситуацією й забезпечує повну та ретельну дезінфекцію всіх вагонів, які прямують через зону посиленого карантину. Дотримання маскового режиму в усіх вагонах і на вокзалах є суворо обов’язковим. Водночас пасажирам із квитками до Чернівців, Житомира та областей доступні для висадки та посадки інші станції за маршрутом прямування поїзда, якщо ці станції знаходяться за межами «червоної» зони.

Так, наприклад, жителям Чернівців та східної частини області може стати в пригоді можливість доїхати в напрямку Києва зі станцій Тернопільської області (Заліщики, Товсте, Чортків) поїздом № 357/358 Рахів — Київ або поїздом № 769/770 з Кам’янця-Подільського. Постанова № 154 обумовлює можливість призначення спеціальних рейсів для перевезення людей із зони карантину, тому Укрзалізниця наразі проводить переговори з відповідними ОДА щодо замовлення таких рейсів.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews