Не витримають третього локдауну: підприємці Буковини знову мітингують під стінами ОДА

05.03.2021 13:27   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Сьогодні, 5 березня, під стінами "будинку з левами" близько сотні рестораторів Чернівців зібралися на мітинг.

Як повідомляє molbuk.ua, мітингарі вимагають, щоби чиновники облдержадміністрації звернулися із проханням до Верховної Ради послабити карантинні умови.


Люди нарікають, що влада не йде назустріч підприємцям.

"Зібралися, щоби пояснити, що не тільки Калинівський ринок може організувати мітинг. Вчора під час зустрічі з Осачуком нам натякнули не збиратися. Вимоги - щоби нарешті обласна рада звернулася до Верховної ради або хоча б надала якісь пільги. Від сплати податків нас не звільнили. Ситуацію з вірусом ми розуміємо, але вже пройшов рік, третьої хвилі ми не витримаємо@, - Олександр Довганич, голова організації "БОРЩ".

"Як жити нам людям, які мають дітей? А що робити людям, які хворіють і не можуть забезпечувати свої сім'ї? З кожним разом фінансова підтримка менша. Просимо звернутися до влади, подумати про всіх людей, яким необхідна робота", - закликає одна із учасниць мітингу Валентина.

Люди постійно підходять, тож мітинг стає все більш велелюдним.

Поки що до людей від представників крайової влади ніхто не вийшов. Учасники пікету ще чекають. Якщо ніхто не вийде - будуть нести звернення зі своїми вимогами до владних кабінетів.

Загалом мітинг відбувається дуже спокійно, без будь-яких заворушень та перепалок, повідомляє кореспондентка molbuk.ua.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews