З території біля КПП "Порубне" "Камазами" вивозять сміття, залишене водіями фур

05.03.2021 15:22   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Щотижня буковинським дорожникам доводиться прибирати територію біля контрольно-пропускного пункту «Порубне». Смітять водії фур - вони  викидають на узбіччя шляху поліетиленові пакети, пластикові пляшки та інший непотріб.

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області лише торік на прибирання прилеглої до держрубежу ділянки міжнародної траси М-19 витратили близько 2,7 мільйонів гривень. За ці гроші можна було б встановити кілометри нового бар'єрного огородження, замінити дорожні знаки, відремонтувати автошляхи.

- Територію біля КПП «Порубне» прибрали, але вже наперед знаємо, за декілька днів сміття на узбіччях знову з'явиться. Уже найближчим часом неподалік кордону з’являться камери відеоспостереження. Будемо моніторити не лише дорожню обстановкою біля КПП «Порубне», а й слідкувати за тими, хто не дотримується санітарних норм та правил. Усіх порушників притягатимемо до відповідальності, – розповідає заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Юрій Бучка.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews