У новому сезоні "Холостяка" бере участь скандально відома чернівчанка

07.03.2021 17:49   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Стартував 11-й сезон шоу "Холостяк", героєм якого став 31-річний харків'янин Михайло Заливако. Серед претенденток на його серце виявилась 29-річна чернівчанка Надін Медведчук. Свого часу вона була дівчиною блогера Дмитра Стужука, який помер від коронавірусу.

 

Надін - відома блогерка, власниця маркетингової компанії. Закінчила ЧНУ ім. Ю. Федьковича, економічний факультет; магістр економіки. Її батьки працюють у Мілані та Берліні, а вона кардинально змінила своє життя і переїхала до Києва.

Її хобі: кульова стрільба, стретчинг, йога, письменництво, проведення весільних церемоній, подорожі.

Мріє про щасливу сім’ю з люблячим чоловіком і двома дітьми. Ідеал чоловіка Надін: харизматичний, самодостатній, романтичний, активний інтелектуал з умінням щиро кохати, піклуватися, підтримувати і приємно дивувати; любить активний відпочинок, усебічно розвивається; не створює конфліктів, може спокійно все обговорити; дуже любить дітей і мріє про сина.

У Надін Медведчук були неприємні сторінки у житті. Як ведучу весіль її неодноразово звинувачували у шахрайстві.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews