Жінки-правоохоронці: різна форма – однакова відданість роботі (ВІДЕО)

08.03.2021 01:21   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Відділ комунікації поліції Чернівецької області поширив відеоролик, у якому йдеться, що правоохоронці не поділяються на чоловіків та жінок. Усі вони носять форму і несуть однакову відповідальність перед суспільством.

Поєднання тендітності та сили, чуйності й мужності. Вони ламають стереотипи і щодня доводять, що жінки не тільки берегині сімейного вогнища, а й фахівці, яким під силу будь-яка професія. Вони такі різні, і у кожної свій шлях до професії, але об’єднує їх найголовніше – присяга самовіддано служити українському народові.

У процесі реформування системи МВС межа між службовими обов’язками чоловіків та жінок поступово зникла. Жінки успішно працюють і розвивають свій потенціал у різних сферах правоохоронної діяльності. Сьогодні вже ніхто не дивується, коли бачать жінку-офіцера у формі. Нарівні з чоловіками, вони дбають про правопорядок, безпеку громадян і захищають Україну.

Пов’язавши своє життя з професіями в секторі безпеки, жінки-правоохоронці власним прикладом довели, що суто «чоловічих» чи «жіночих» спеціальностей немає. Жінки-поліцейські, жінки прикордонної служби, Національної гвардії, а також жінки-рятувальники обрали свій напрям діяльності свідомо й наразі з честю несуть службу, щодня допомагаючи тим, хто цього потребує.

Кожна з них впевнена у правильності свого вибору і кожна усвідомлює всі ризики обраної професії. На власному досвіді вони доводять, що не буває неможливого і жінкам усе під силу.

 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews