Порушення дотримання карантинних обмежень встановлено на 36-ти об’єктах у області

08.03.2021 13:21   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews
Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області 6 березня проведено 179 перевірок дотримання протиепідемічних обмежень суб’єктами господарювання. Основна увага зверталась на дотримання протиепідемічних обмежень закладами громадського харчування, розважальними закладами та магазинами з реалізації харчових продуктів.
 
За результатами перевірок порушення дотримання карантинних обмежень встановлені на 36 об’єктах, за результатами виявлених порушень складено 8 протоколів про порушення санітарних норм та надано 50 рекомендацій.
Усього перевірено 61 заклад з торгівлі харчовими продуктами, в 25 виявлені порушення дотримання карантинних обмежень, складено 3 протоколи та надано 22 рекомендації.
Упродовж дня обстежено 7 агропродовольчих ринків області. За результатами виявлених порушень складено 2 протоколи про порушення санітарних норм, незначні порушення усувалися відразу під час обстеження.
 
Перевірками охоплено 80 закладів громадського харчування. Мобільними групами було зафіксовано, що заклади громадського харчування «Даль Форно» (с.Чагор Глибоцький р-н), «Білий дім» (с.Остриця Новоселицький р-н) та «Winston Hall» (м.Чернівці) працювали з порушенням карантинних вимог зазначених у постанові КМУ від 17.02.2021 №104. У закладах перебували відвідувачі, що категорично заборонено в умовах перебування в «червоній зоні» епідемічної небезпеки. За результатами виявлених порушень складено 3 протоколи про порушення санітарних норм та вжиті заходи щодо припинення їх роботи.
 
Також перевірками було охоплено 29 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 2 перукарні та 2 спортивні клуби. На момент перевірки працювали тільки перукарні та 1 магазин з дозволеною групою товарів. Були надані рекомендації щодо поновлення інформаційних матеріалів на вході та оформлення урн для використаних ЗІЗ.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews