МОЗ: Чернівецька область залишається у "червоній" зоні

16.03.2021 15:06   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Міністерство охорони здоров'я 16 березня оновило розподіл на карантинні зони: суворі обмеження залишилися у чотирьох областях. 

У зоні з найсуворішими обмеженнями залишилися Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська та Чернівецька області. Зокрема, у цих регіонах значно перевищені показники госпіталізацій інфікованих COVID-19.

У "помаранчевій" зоні перебуває десять регіонів: Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська області. В усіх інших - діють обмеження "жовтої" карантинної зони. 

З даних міністерства, показник госпіталізацій перевищений не тільки в областях "червоної" зони. За визначеного показника 60 на 100 тисяч населення, у Києві він становить 79,32, у Вінницькій області - 122,5, у Миколаївській - 89,5, а в Хмельницькій - 75,7. 

Найвищий показник завантаженості ліжок з киснем станом на 15 березня на Закарпатті - 67,9%, а також на Прикарпатті - 66,5%. Норма становить - 65%.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews