Буковинець протягом 2-х місяців викрадав надгробні пам`ятники

20.03.2021 08:59   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

За скоєне чоловіку загрожує 7 років ув'язнення.

Протягом двох місяців цього року 24-річний житель Кіцманщини викрадав надгробники з кладовищ Чернівців та реалізовував їх. Сума завданих збитків становить понад 100 тисяч гривень. Порушнику загрожує позбавлення волі до семи років.
 
Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що буковинець причетний до скоєння семи фактів наруг над могилами ра території Чернівецької області. Здійснюючи поліцейські заходи, правоохоронці встановили, що правопорушник з декількох кладовищ викрадав бронзові барельєфи з могил та реалізовував їх. Опитавши заявників та переглянувши відео з камер спостережень, поліцейські отримали детальну інформацію про правопорушника. Згодом правоохоронці встановили його особу.
 
Слідчі поліції повідомили про підозру чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує позбавлення волі до трьох років. Поліцейські призначили низку експертиз. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews