Кожна буковинська громада може виграти півмільйона гривень на реалізацію власного проєкту

02.04.2021 10:05   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Розповісти про себе всій Україні та отримати гроші на реалізацію власного амбітного проєкту – таку можливість мають громади Буковини. Телеканали ICTV та СТБ спільно з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) оголосили конкурс місцевих проєктів «Наша громада».

Мета його – підтримати активні громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проєкту.

Учасниками конкурсу можуть бути дієві громади, які прагнуть розвивати на місцях освіту, медицину, комунальну сферу, підприємництво, культуру, туризм. До участі запрошують активні громади України з населенням до 70 тисяч осіб.

На початковому етапі учасники повинні представити свої ідеї експертному журі та інтернет-аудиторії. Дізнатись детальні умови участі у конкурсі та подати заявку можна на сайті otg.fakty.com.ua

Реєстрація учасників розпочалася 29 березня і триватиме до 30 квітня 2021 року.

Громади, які матимуть найбільшу підтримку за результатами голосувань, увійдуть у фінал, де матимуть змогу детальніше пропрацювати та захистити свою ідею.

Громада-переможниця отримає як медійність, так і грошовий приз – 500 тисяч гривень на реалізацію проєкту.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews