У Чернівцях зловмисники підпалили "Мерседес". Їм загрожує до десяти років в'язниці

08.04.2021 16:12   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У ніч з 7 на 8 квітня по вулиці Текстильників у Чернівцях внаслідок умисного пошкодження невідомими особами згорів автомобіль Mercedes на іноземній реєстрації. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Винним загрожує до десяти років позбавлення волі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та рятувальники, які ліквідували пожежу. Наразі правоохоронці здійснюють першочергові слідчо-оперативні заходи для з’ясування мотивів та встановлення власника автомобіля та осіб, які вчинили це правопорушення, а також можливих свідків та очевидців події. Сума завданих збитків встановлюється.

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews