Не стало мами президента Meridian Czernowitz. Прощання з Тетяною Померанцевою відбудеться 13 квітня на Алеї Слави

09.04.2021 23:41   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Сьогодні у Чернівцях померла Тетяна Померанцева - мама президента літературної корпорації Meridian Czernowitz Святослава Померанцева. Цю звістку із сумом сприйн яли у різних куточках країни і світу.

"Дуже сумний день. Відлетіла наша мама Таня... Усе життя була, як на цьому фото, в центрі подій поруч з кожним із нас. Завжди пам’ятатимемо ваше тепло і гостинність. Щиро співчуваємо родині Померанцевих..." - Meridian Czernowitz.

null
Фото з мережі Інтернет

"Печальна новина – померла мама Слави Померанцева Тетяна Іванівна. Гадаю, не помилюсь, якщо скажу, що її любили всі, хто бував у Слави вдома. Та й вона всіх любила. Світлий янгол Меридіан Черновіц. Пам’ятаю, приїхали ми вперше в Чернівці з «Собаками», Слава телефонує їй: Мамо, Собакам у гримерку потрібні рушники. А які собаки? - Питає вона. - Великі, маленькі?" - Сергій Жадан.

Прощання з Тетяною Іванівною у вівторок, 13 квітня, 10:00 / Вижницька 55-Б; 11:00 / Чернівецьке центральне кладовище, Алея Слава (наприкінці).

null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews