У Кельменецькому лісництві посадили близько сотні дубів у рамках акції «Створюємо ліс разом»

10.04.2021 09:32   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Близько сотні дубів висадили представники Дністровської районної державної адміністрації у Кельменецькому лісництві поблизу села Бурдюг. Таким чином голова РДА Олег Мельничук, його заступники та радник долучилися до акції «Створюємо ліс разом». У ній також взяли участь представники місцевої громади, податкової, рятувальники, військові, школярі та лісівники.

– Посадити ліс для прийдешніх поколінь – добра справа, яку ми не могли оминути. Таким чином також дали старт масштабній кампанії із озеленення району. Щойно трохи розпогодиться, плануємо розбивати нові клумби, висаджувати дерева та кущі. Найперше зробимо це біля адмінбудівлі районної ради, – розповів Олег Мельничук.

Загалом у Кельменецькому лісництві висадили 2500 молодих дубів.

Акція «Створюємо ліс разом», ініційованій Державним агентством лісових ресурсів України, триватиме до 17 квітня – Дня довкілля.

За цей час у Чернівецькій області має з’явитися 34 гектари нових лісів. Загалом буде висаджено понад 200 тисяч саджанців. Ще 300 тисяч деревець лісівники передадуть територіальним громадам для озеленення сіл, селищ і містечок.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews