"Багато років він чіплявся до студенток-першокурсниць". Один із затриманих педофілів виявився працівником музичного коледжу

10.04.2021 12:43   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews
Один з чернівецьких педофілів - керівник відділення "Музичне мистецтво" коледжу ім. Сидора Воробкевича. Йому 66 років. Про новий поворот у справі чернівецьких педофілів, яких учора ухвалою Чернівецького Апеляційного суду взяли під варту, розповіли інсайдерські джерела журналістки Галини Єреміци.
 
 
За повідомленням джерела педофіл працює на посаді заступника з виховної роботи коледжу і керує відділенням "Музичне мистецтво".
 
"Багато студенток на нього скаржились, але все приховувалося, адміністрація мовчала. А в коледжі навчаються студенти від 13-18 років... Багато років він чіплявся до студенток-першокурсниць, про це було відомо адміністрації коледжу", - каже співрозмовник, який працює у коледжі і зі зрозумілих причин не хоче називатись.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews