Буковинська поліція отримала від Консультативної місії ЄС устаткування для підготовки правоохоронців

11.04.2021 01:45   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

 

Для вдосконалення професійного навчання поліцейських КМЄС запровадила проєкт «Покращення тренінгових стандартів у тренінгових і навчальних центрах поліції» та передала Тренінговому центру Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області спеціальне обладнання.

Його мета – покращити всі види службової підготовки поліцейських, включаючи функціональну, профільну, тактичну, фізичну, а також підготовку до надання першої домедичної допомоги.

Тепер лекційна зала Тренінгового центру поліції заповнена новими меблями та ІТ-обладнанням: ноутбуками, телевізором, принтером, проектором, відеокамерою, інтерактивною дошкою та іншими комплектуючими до комп’ютерної техніки.

Для покращення тактичної підготовки поліцейські забезпечені поясними системами, захисними окулярами, протишумовими навушниками, а також телескопом для стеження на значних відстанях.

Також в наборі техніки, переданої до Тренінгового центру, є обладнання для надання першої домедичної допомоги. Клас медичної підготовки повністю устаткований обладнанням для надання домедичної допомоги. Тут є манекени з точною імітацією людської тілобудови для проведення серцево-легеневої реанімації та для роботи з дихальними шляхами, а також навчальний дефібрилятор, перев’язувальні засоби і матеріали та багато іншого.

Представники КМСЄ забезпечили меблями та технікою не тільки навчальні класи, а й кімнату для прийому їжі і житлову кімнату, якими будуть користуватися поліцейські, які приїжджатимуть на навчання із віддалених районів області.

Варто зазначити, що проєкт реалізований в 9 регіонах України і Чернівецька область стала заключною. 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews