Близько двадцяти гектарів рослинності згоріло на Буковині за одну добу

14.04.2021 08:27   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Упродовж однієї доби суха трава горіла 14 разів. Пожежі сухої трави мали місце в усіх районах області та м. Чернівці. Загальна площа знищеної трави склала близько 20 га рослинності. Так, 12 квітня у Сторожинці Сторожинецької ОТГ Чернівецького району горіла суха трава на присадибній ділянці. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем власника домогосподарства.

Чоловік підпалив рослинність, згодом вогонь перекинувся на поруч розташовані дрова. Площа пожежі склала 200 кв.м. Рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини м. Сторожинець ліквідували пожежу у тих межах, в яких застали її на момент прибуття та попередили загрозу перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок.

Цього ж дня, внаслідок спалювання сміття та сухої трави в м. Хотин Хотинської ОТГ Дністровського району згоріла господарська будівля. Як з’ясувалося, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем місцевого мешканця, який на власній присадибній ділянці розпалив багаття та залишив його без нагляду. На місце події прибули рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини м. Хотин. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

 

Читайте також

На Буковині згоріла господарська будівля

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews