Вогонь від палаючого "Мерседеса" у Чернівцях пошкодив ще дві автівки

Поліція з'ясовує обставини

15.04.2021 21:07   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Увечері 14 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Полєтаєва у Чернівцях горять два автомобілі. Для з’ясування обставин пожежі за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

Поліцейські оглянули місце події та вилучили низку речових доказів. Правоохоронці встановили, що загорання виникло в легковику «Mercedes-Benz E 270», припаркованому у дворі багатоквартирного будинку. Внаслідок термічної дії пошкоджено також і лакофарбове покриття автомобілів «Renault Kangoo» та «Peugeot Expert», що стояли поруч. Суму завданих матеріальних збитків наразі встановлюють експерти.

Слідчі поліції внесли відомості про вказану подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2  статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Для встановлення причин пожежі правоохоронці призначили низку експертиз, повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Читайте також

Невідомі підпалили авто на подвір'ї буковинця

 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews