На Буковині обрали нового голову Громадської ради

16.04.2021 12:25   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

На Буковині обрали нового голову Громадської ради при Чернівецькій обласній державній адміністрації. Ним став учасник АТО, голова Чернівецького громадського об’єднання «Майдан» та активіст ГО «Земляцтво буковинців у Києві» Сергій Николайчук.

Таке рішення ухвалили під час чергового засідання консультативно-дорадчого органу. Попередній голова Громадської ради Ігор Бабюк досткорово склав свої повноваження.

Також оновили склад заступників голови. Ними стали Василь Бойчук та Богдан Сторощук.

Окрім цього, троє членів ради вийшли з її складу, через те, що їх обрали депутатами місцевих рад, тож тепер вони не можуть представляти громадський сектор.

Нагадаємо, Громадська рада – майданчик для налагодження співпраці влади та інститутів громадянського суспільства. Першочерговим завданням її членів є донесення до влади думки громадськості, вироблення експертних пропозицій, висновків, аналітичних матеріалів, які можна враховувати під час ухвалення управлінських рішень задля суспільної користі.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews