Намагалися переправити цигарки з Буковини за кордон, але покинули літальний апарат

17.04.2021 16:04   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

 

Cьогодні, близько другої години ночі, на околиці с. Динівці Чернівецької області, при спробі зльоту виявлено легкомоторний літальний апарат типу аерошут з GPS-навігацією та 6 пакунками сигарет. Під час затримання невідомі особи, які намагалися на ньому злетіти, помітивши правоохоронців, покинули літальний апарат та вдалися до втечі.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Заходи проводились спільно з представниками СБУ в рамках кримінального провадження за статтями 332 та 334 ККУ. По даному факту проінформовані компетентні правоохоронні органи. Триває пошуку осіб, причетних до протиправної діяльності.

Зауважимо, що в березні цього року спільна міжвідомча група, до якої увійшли офіцери оперативних підрозділів Чернівецького загону та співробітники СБУ, затримала чотирьох буковинців, які за допомогою малого літального апарата незаконно перетинали українсько-руунський кордон. Тоді, щоб затримати порушників та встановити район можливого злету та посадки малого літального апарата, правоохоронці розгорнули мережу спостережень. І, як результат, за 15 кілометрів до кордону, на околиці н.п. Берестя Чернівецького району, при посадці малого літального апарата типу аерошут було затримано пілота та трьох його спільників. Останні були без документів. Крім самого літального апарата, правоохоронці вилучили у правопорушників GPS навігатор.

 

Читайте також

Контрабандистам і карантин не завада
Двоє буковинців підпільно виготовляли цигарки
Буковинські правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення цигарок (фото, відео)

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews