Водійці, яка збила насмерть молоду жінку у Чернівцях, оголошено про підозру

20.04.2021 13:11   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Поліцейські повідомили про підозру буковинці у вчиненні ДТП зі смертельними наслідками. 5 січня цього року у Чернівцях трапилася аварія, в результаті якої 36-річна водійка автомобіля «Volkswagen Transporter» допустила наїзд на 24-річну жінку-пішохода.

Під час досудового розслідування слідчі поліції з’ясували, що того дня у темну пору доби кермувальниця рухалася по вулиці Галицький Шлях у межах Чернівців та на нерегульованому пішохідному переході здійснила наїзд на жінку, яка якраз переходила дорогу. Внаслідок аварії потерпіла отримала травми, несумісні з життям. Медики, які приїхали на виклик за вказаною адресою, констатували смерть буковинки.

Правоохоронці призначили проведення низки експертиз. Зокрема, медичне освідування засвідчило, що водійка на момент скоєння ДТП була тверезою.

Слідчі поліції повідомили буковинці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

ДТП з жертвами. Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews