Авіакомпанія Windrose уже продає квитки на рейси Чернівці-Київ-Чернівці. Перший політ відбудеться 1 червня

22.04.2021 17:31   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Перший авіарейс Київ-Чернівці компанія Windrose airlines здійснить 1 червня з аеропорту Бориспіль. Наразі уже відкрито продаж квитків економ-класу. Ціни варіюються від 723 до 4187 гривень в один бік.

Придбати квитки можна на сайті https://windrose.aero/

Якщо обрати найдешевший квиток "лайт", то у його вартість увійде ручна поклажа 7кг та зареєстрований багаж 23 кг без можливості перебронювання, повернення і попереднього бронювання місця.

Квиток "стандарт" коштує 1496 гривень і дозволяє здійснити перебронювання та повернення зі штрафом. Квиток "плюс" коштує 4187 гривень і дозволяє здійснити безкоштовне перебронювання. Утім при поверненні квитка не обійдеться без штрафу. Звісно ж, в обидва тарифи входять ручна поклажа 7кг та зареєстрований багаж 23 кг.

Квитки з Чернівців вартують дещо дорожче. Варіант "лайт" коштує 799 гривень.

 
 

Рейси виконуватимуть тричі на тиждень: у вівторок, четвер та неділю. Тривалість польоту — 1 година 35 хвилин. Час вильоту з Києва - 15:15, із Чернівців - 17:30.

Нагадаємо, що на маршруті Чернівці-Київ-Чернівці уже працює компанія "Мотор Січ", яка виконує рейси  по понеділках, середах і п'ятницях.

Довідково

Авіаційна компанія «Роза Вітрів» (WINDROSE airlines) протягом п’ятнадцятирічної історії пройшла шлях трансформації з авіаційного брокера в найбільшу українську чартерну авіакомпанію з високими стандартами обслуговування.

В даний час авіакомпанія виконує чартерні програми та регулярні авіарейси з базового аеропорту «Бориспіль», а також практично з усіх регіонів України, експлуатуючи наступні типи ПС: Аirbus-А-321 (5 ПС), Аirbus-А-320 (1ПС) та Ембраєр ERJ-145 LR (3ПС), здійснюючи планомірний процес розширення середньомагістрального флоту. А також бізнес-джет перевезення з аеропорту «Жуляни» есксплуатуючи: Hawker800XP (2ПС) та Hawker850XP (1ПС).

Частка чартерних авіаперевезень авіакомпанії на українському ринку становить близько 60%. Безпека польотів є пріоритетним завданням WINDROSE airlines.

 

 

 

 

 
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews