Буковина у лідерах за темпами оновлення приймальних відділень у лікарнях

01.05.2021 08:47   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Чернівецька область – у десятці лідерів за темпами оновлення приймальних відділень опорних лікарень. На Буковині загальна будівельна готовність напряму сьогодні – 95%. Про це йдеться у повідомленні Мінрегіону.

Так, у межах Програми «Велике будівництво» в області реконструювали відділення Сокирянської, Сторожинецької, Вижницької лікарні, а також лікарні швидкої медичної допомоги та обласної клінічної лікарні у Чернівцях. Будівельні роботи вже завершено, зараз у закладах триває встановлення потужного діагностичного обладнання, зокрема комп’ютерних томографів. Вартували 5 апаратів 150 мільйонів гривень. Діагностику з їх допомогою можна буде зробити безкоштовно.

Окрім Буковини, за швидкістю реконструкції приймальних відділень лідирують також Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Кіровоградська, Луганська, Херсонська, Хмельницька та Черкаська області. Загалом завершені будівельні роботи у 154 приймальних відділеннях у всій Україні.

Завдяки будівництву та оновленню приймальних відділень понад 37 мільйонів українців отримають доступ до більш якісного медичного обслуговування.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews