На Буковині чоловік напідпитку понівечив 13 могил

03.05.2021 14:18   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, правопорушник пошкодив приблизно 13 могильних поховань. Співробітники поліції оперативно розшукали зловмисника. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Сьогодні, 2 квітня, до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Путила на місцевому кладовищі невідома особа пошкодила таблички на могильних хрестах.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (смт. Путила) Вижницького районного відділу поліції. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 20-річний місцевий житель. Попередньо правоохоронці з’ясували, що чоловік пошкодив таблички, огорожу, а також іншу ритуальну атрибутику приблизно на 13 могилах.

Медичне освідування засвідчило, що на момент вчинення правопорушення зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статі 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про затримання чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews