Автопробіг на підтримку футбольного клубу "Буковина" відбудеться 8 травня у Чернівцях

07.05.2021 00:56   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Автомобільний пробіг на підтримку ФК "Буковина" відбудеться 8 травня у Чернівцях. У цей день наша команда зіграє вдома з командою "Карпати", повідомляє пресслужба "Буковина".

Автопробіг стартує о 14:00 від стадіону "Буковина". Колона рухатиметься за таким маршрутом: Стадіон "Буковина" – вулиця Головна – Центральна площа – Театральна площа – вулиця Героїв Майдану – готель "Турист" – проспект Незалежності – вулиця Головна – стадіон "Буковина".

"Перший матч цього року із глядачами – справжнє футбольне свято для Чернівців. З цієї нагоди 8 травня, в день гри з галицькими "Карпатами", відбудеться автопробіг вболівальників ФСК "Буковина" спільно з представниками автоклубу "Streeter Chernivtsi". Учасники заходу зроблять коло центральними вулицями міста, до них приєднається автобус із футболістами "Буковини", яких колона автомобілів супроводжуватиме до стадіону", – йдеться у повідомленні пресслужби.





Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews