У чоловіка на Буковині під час обшуку вилучили наркотики та зброю (ФОТО)

07.05.2021 07:59   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Житель міста Сторожинець Чернівецького району підозрюється в незаконному придбанні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин. За причетність до торгівлі наркотиками чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

6 травня співробітники відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції задокументували протиправні дії буковинця, який збував амфетамін на території міста.

Також під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили та вилучили речовини, схожі на амфетамін і канабіс, пристрої для вживання наркотиків, пістолет з ознаками переробки та інші докази злочинної діяльності.

Вилучене поліцейські направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертиз.

Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Читайте також

На Буковині судитимуть працівників поліції за наркотики
Буковинські митники вилучили 10 ящиків медпрепаратів із вмістом «Трамадолу»
На пункті пропуску «Мамалига» буковинські прикордонники затримали чоловіка, який перевозив ліки з наркотичним вмістом

Правоохоронці скерували до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews