Туристичний сезон у Чернівцях відкриється наприкінці травня конференцією, ярмарками, гастро-фестом і концертами

08.05.2021 09:28   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Уже цього місяця Чернівці відкриють новий туристичний сезон. Під час засідання організаційного комітету, яке відбулось у Ратуші, визначились із датою проведення та програмою заходів.

Зокрема, 21-23 травня 2021 року туристів та місцевих жителів запрошують на «Чернівецьку туристичну майстерню». 21 травня у рамках відкриття сезону проведуть туристичну конференцію у форматі двох дискусійних панелей: «Туризм як драйвер для розвитку громад» та «Івент-менеджмент у туристичній діяльності».

22 травня гостей та жителів Чернівців будуть раді бачити на Буковинському туристичному ярмарку,  який розгорнеться на Соборній площі. Відвідувачі зможуть завітати у «Туристичне містечко» – ознайомитися з цікавими пропозиціями від туристичних фірм Буковини і стати учасником розіграшу путівок. На сусідній локації свої принади та туристичний потенціал презентуватимуть ОТГ Чернівецької області. Також у рамках туристичного ярмарку презентують можливості літнього відпочинку в Україні. А ще Департамент розвитку готує для гостей ярмарок-виставку виробів ручної роботи та цікаві майстер-класи у «Містечку майстрів», гастро-фест, атракції для активного відпочинку і насичену концертну програму.

Також у рамках відкриття туристичного сезону 22-23 травня  проведуть цікавий квест та низку тематичних екскурсій.



Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews