Виїхала на зустрічну смугу і травмувалася разом із пасажиром. Наслідки ДТП на Буковині

10.05.2021 10:16   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася 9 травня на території Чернівецького району. Внаслідок зіткнення двох транспортних засобів постраждала водійка одного із автомобілів та її пасажир. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. Попередньо співробітники поліції встановили, що на автодорозі Н-03 в межах села Динівці 41-річна водійка автомобіля «Hyundai» не впоралась з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz», яким керував 28-річний житель Закарпатської області.

Під час аварії травмувалася водійка «Hyundai» та її 28-річний пасажир. Медики доставили потерпілих до лікарні для надання допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews