Буковинський культурний фонд отримав понад 150 заявок. Найкращих визначатимуть 16 експертів

10.05.2021 10:44   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Понад 150 заявок отримали координатори Буковинського культурного фонду від креативних мешканців області протягом місяця. Прийом проєктів припинили 7 травня, ідеться на facebook-сторінці фонду.

«Вихідні та прийдешній тиждень будуть не менш напруженими та цікавими, адже після опрацювання проєктних заявок до роботи беруться експерти, які вивчатимуть, аналізуватимуть та оцінюватимуть подані пропозиції», – сказано у дописі.

До складу комісії, яка обере найкращі ініціативи, увійшли 16 експертів. Серед них і Юлія Федів – перша виконавча директорка Українського культурного фонду. Очолив комісію голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

Нагадаємо, уперше в історії краю створили міні-аналог Українського культурного фонду та готові виділяти 6 мільйонів гривень на нестандартні творчі ідеї. Усі проєкти, які виграють та отримають фінансування, мають реалізувати до кінця року.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews