Цьогоріч на Буковині сталося вже 160 ДТП, під час яких загинуло чотири особи

11.05.2021 14:56   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Співробітники поліції постійно проводять профілактичну роботу з водіями та пішоходами для недопущення аварійних ситуацій на дорогах. Поліцейські нагадують про неприпустимість порушень Правил дорожнього руху та наголошують, що безпеку на дорогах можна забезпечити лише завдяки дисциплінованості усіх учасників дорожнього руху.

Від початку року на території Чернівецької області поліцейські зареєстрували 160 дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів. У цих ДТП 4 особи загинули, ще 70 – отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 

Під час профілактичних відпрацювань поліцейські нагадують водіям про правила проїзду перехресть і переходів, паркування та обгону.

Правоохоронці роз’яснюють пішоходам де і як потрібно перетинати проїжджу частину дороги. Також наголошують, що у темну пору доби та в умовах поганої видимості необхідно користуватись світлоповертальними елементами.

Кожному учаснику дорожнього руху варто пам’ятати, що особиста дисциплінованість, взаємоповага та неухильне дотримання Правил дорожнього руху є запорукою безпеки власного здоров’я та життя. 

Коментує: Роман Закропивний - поліцейський сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 2 (м. Кіцмань)

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews