За регулярну їзду у стані сп’яніння чернівчанина позбавили водійських прав на 10 років

11.05.2021 15:11   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У Чернівцях на вулиці Комарова, за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen Golf. Водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. Про це повідомляє пресслужба управління патрульної поліції у Чернівецькій області.

"Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що керманич вже неодноразово керував транспортними засобоми в стані сп’яніння та позбавлений права керування на 10 років. Також охоронці порядку помітили, що у чоловіка присутні характерні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився", - йдеться у повідомленні.


На водія автомобіля Volkswagen патрульні склали протокол згідно зі ч.3 ст.130 (Керування транспортними засобами в стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за таке ж правопорушення), ч.4 ст.126 (Керування особою, позбавленою права керування) КУпАП.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews