Мер Чернівців Роман Клічук: "Затримка із ремонтом вулиці Кармелюка сталась через відсутність проектів водопровідної та газової мереж"

14.05.2021 08:12   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Чернівецький міський голова Роман Клічук щодня отримує багато запитань щодо довготривалого ремонту вулиці Кармелюка. Про причини затримок він розповів на своїй сторінці у соцмережі.

"Отримую дуже багато питань щодо довготривалого ремонту вулиці Кармелюка і погоджуюсь, що ремонтні роботи треба проводити швидше. Сьогодні зустрівся з підрядниками, хотів особисто почути відповідь, у чому ж причина зволікань. Основна проблема — це не запроектовані роботи з ремонту водопровідних та газових мереж. Через це — зупинка робіт, корегування кошторисної документації. Заміна мереж має відбутись, інакше буде та ж сама ситуація, як і на тій ділянці вулиці Кармелюка, яка була зроблена до залізничного переїзду. Фактично, на цьому відрізку вже у двох місцях відбувались розкопки. Для того, щоб ситуація не повторилась, необхідно мережі замінити. Таку саму ситуацію, до речі, маємо і на вулиці Залозецького. Там необхідна заміна водопровідної мережі. І ці роботи будуть проведені, оскільки нас цікавить у першу чергу якість". - зазначив Роман Клічук. 

 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews