Тімотеєй, Чері, Наомі, Есма – які незвичні імена давали буковинці дітям у квітні

14.05.2021 15:27   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У квітні у Чернівецькій області свідоцтво про народження отримала 651 новонароджена дитина. Як повідомляють у відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Чернівецькій області, при цьому 95,5% народжень зареєстровано за допомогою сервісу «єМалятко». Найчастіше послугу обирали батьки з Чернівців, на Сокирянщини, Кіцманщини та Глибоччини.

Батьки називали малят як традиційними, так і цікавими та незвичними іменами.

Незвичні імена хлопчиків: Авенір, Габріель, Далимир, Дамаріс, Дамір, Даріан, Еліас, Ельдар, Еміліон, Євсевій, Ітан, Йоель, Леві, Леон, Марко, Натан, Нікодім, Ной, Рамон, Сава, Самуєл, Севастьян, Сейбі, Семіон, Тадей, Тіберіус, Тімотеєй, Томас, Філіп, Хома, Юстин.

Цікаві імена дівчаток: Агнія, Аделія, Аліпія, Амєлія, Аріана, Аріна, Аміра, Арнелія, Даяна, Доріана, Едіда, Еліза-Шарлотте, Елін, Ельвіна, Енні, Есма, Єліса, Єсєнія, Жасміна, Іонєла, Кіра, Лавінія, Лея, Ліам, Лоіс-Марія, Марія-Жасмін, Медіна, Меланія, Мелітіна, Міра-Лія, Міріам, Наомі, Ніколетта, Ніколь, Ремус, Рувим, Сара, Соломія, Софья-Філічія, Табіта, Тадей, Фіалка, Чері, Юстінія, Ясмін.

Як повідомляє Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції, комплексна послуга «єМалятко» доступна у всіх відділах ДРАЦС Чернівецької області. Це можливість для батьків новонароджених дітей не витрачати дорогоцінний час на звернення до різних держустанов, а за однією заявою отримати кілька послуг, пов’язаних із народженням дитини. Зокрема, швидко та зручно зробити свідоцтво про народження, зареєструвати місце проживання, оформити соціальну допомогу. Буковинці активно використовують таку можливість. Чернівецька область – серед лідерів за кількістю користувачів сервісу «єМалятко».


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews