Убив жінку сокирою і повісився

30.05.2021 11:42   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У селі Тисовець Чернівецького району співмешканець жорстоко убив жінку і втік з місця події. 29 травня під час проведення пошукових заходів поліцейські спільно з родичами знайшли його повішеним.

В процесі розслідування обставин нанесення тілесних ушкоджень жительці села Тисовець, співробітники відділення поліції № 5 (смт. Глибока) з’ясували, під час конфлікту співмешканець ударив її сокирою по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму.

Протягом тижня правоохоронці розшукували 36-річного чоловіка. Сьогодні його виявили повішеним у лісопосадці на території Тисовця. Видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого не було.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України зі спеціальною приміткою «самогубство», повыдомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews