У Чернівцях озброєна жінка пограбувала фінансову компанію та втекла

21.06.2021 18:06   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Зловмисниця, погрожуючи зброєю, змусила працівницю фінансової компанії віддати їй гроші.

20 червня, до Чернівецької поліції звернулася співробітниця фінансової компанії та повідомила про те, що  до їхнього офісу прийшла озброєна жінка та заволоділа грошима в сумі 13 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікаціії поліції Чернівецької області. 

Погрожуючи зброєю, зловмисниця змусила працівницю фірми з надання споживчих кредитів віддати їй гроші. Заволодівши коштами, правопорушниця втекла у невідомому напрямку. Правоохоронці опитали заявницю, встановлюють осіб, які можуть володіти корисною для слідства інформацією, та здійснюють низку інших необхідних розшуково-слідчих дій.

 

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження з кваліфікацією частини 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

Якщо вам відома будь-яка інформація про обставини злочину та ймовірне місцеперебування нападниці – прохання терміново повідомити на спецлінію поліції «102». 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews