У Чернівцях збили велосипедиста. Потерпілий в лікарні

29.06.2021 08:44   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Потерпілий був у стані сп’яніння, велосипедист їхав по центру дороги, а коли позаду наблизився мікроавтобус – різко звернув управо.

Внаслідок зіткнення з мікроавтобусом потерпілий отримав травми голови і наразі перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження та проводять досудове розслідування.
 
Вказана дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 28 червня, в селі Йорданешти. Для з’ясування обставин автопригоди на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 5 (смт. Глибока). Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. 
 
Правоохоронці попередньо з’ясували, що 32-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito» допустив наїзд на 46-річного місцевого жителя, який рухався на велосипеді в попутному напрямку.
 
Зі слів очевидців, перебуваючи у стані сп’яніння, велосипедист їхав по центру дороги, а коли позаду наблизився мікроавтобус – різко звернув управо.
 

Лікарі діагностували у потерпілого велосипедиста закриту черепно-мозкову травму та мозкову кому.
Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews