На Буковині водій іномарки збив 17-річну дівчинку

02.07.2021 10:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Ввечері 30 червня в селі Мамаївці 50-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» не обрав безпечної швидкості руху й на пішохідному переході допустив наїзд на 17-річну дівчину-пішохода. Медики діагностували у потерпілої політравму й госпіталізували до лікарні. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

 
Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Чернівецької області.
 

Слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews