Чернівчанин влаштував стрілянину через ревнощі

14.07.2021 21:27   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Порушнику загрожує до 2 років ув'язнення.
 
До Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області надійшло повідомлення від 46-річної чернівчанки про те, що на проспекті Незалежності у Чернівцях її колишній чоловік вистрелив з невідомого предмету у протилежний бік від неї. 
 
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці опитали учасників інциденту і з’ясували, що вчора ввечері 46-річна чернівчанка, прогулюючись містом разом зі своїм співмешканцем, випадково зустріла колишнього чоловіка. Під час їхньої розмови виникла суперечка, внаслідок якої 33-річний житель міста Новоселиця здійснив постріл з предмету, схожого на зброю, у протилежний бік від заявниці. Жінка одразу викликала поліцію, - йдеться у повідомленні. 

 
Правоохоронці, які прибули на виклик, вилучили в правопорушника речові докази та направили їх для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
 

За вказаним фактом сектор дізнання вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. За скоєне порушнику загрожує до двох років обмеження волі.

Досудове розслідування триває.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews