У Чернівцях екс-міліціонер організував наркобізнес

15.07.2021 22:27   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Трьом чернівчанам оголосили підозру за збут та розповсюдження наркотиків та психотропів.

За інформацією пресслужби Головного управління нацполіції у Чернівецькій області, серед учасників злочинного угрупування був екс-міліціонер. За оборудки підозрювані можуть отримати до 10 років ув'язнення.

Зокрема, відомо, що 36-річний та 50-річний чоловіки  і 54-річна жінка, жителі міста Чернівці налагодили роздрібний та оптовий збут психотропів та наркотиків серед наркозалежних. Також, відомо, що серед організаторів був колишній працівник міліції, звільнений зі служби у 1995 році. 

Працівники внутрішньої безпеки Нацполіції, слідчі поліції Чернівців, за фізичної підтримки бійців спецпідрозділу поліції "КОРД" затримали одного з дилерів "на гарячому".

null


Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних, було виявлено та вилучено гранату, вогнепальну та холодну зброю, гроші та наркотичні препарати, а також, банківські картки, "чорну бухгалтерію" і мобільні телефони.

null

За попередніми підрахунками вартість вилучених нарковмісних засобів за цінами "чорного ринку" складає понад 600 000 гривень.

36-річному драгдилеру суд вже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі чернівецької поліції готують вручення підозри всім учасникам угрупування за збут наркотиків.

Крім цього, за незаконне зберігання зброї колишньому співробітнику міліції готується оголошення про підозру за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. У разі доведення вини зловмисникам може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

null

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews